Cautare

709 de rezultate pentru "oana georgescu" (3.19 secunde)
Sorina Georgescu, coordonator in cadrul UIP Dolj, a declarat ca in cazul in care se constata ca lucrarile au fost tergiversate de constructori, acestia vor fi penalizati.
ßi asta pentru ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) vrea aceasta reducere, cu pana la 0,0708 euro/minut, a tarifelor de terminare a apelurilor in retelele de telefonie mobila, dupa cum a declarat presedintele ANRC, Dan Georgescu.
Iesirile de capital din piata valutara interna sunt temporare si tin de perceptiile unei parti a investitorilor straini privind evolutiile pe pietele internationale, a declarat ieri prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu. ... Cred ca deprecierea leului este conjuncturala", a afirmat Georgescu.
La randul lui, prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, a reafir-mat ca prognoza BNR privind limitarea vitezei de crestere a creditului neguvernamental in 2006 la 30% trebuie privita prin prisma obiectivelor de reducere a inflatiei, care impun continuarea unei politici monetare restrictive.
Au mai fost de fata prefectul Tulcei, Chirica Lefter, senatorul PNL Daniel Ilusca, dar si Cornel Georgescu, patronul grupului de firme Coral, cel care a realizat bijuteria arhitecturala. ... Hotelul de trei stele, ridicat in mijlocul Deltei Dunarii, inconjurat de gradini si dotat cu piscina, apartine tot constructorului Cornel Georgescu.
Potrivit prim-viceguvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, dezvoltarea acestor fonduri de garantare va genera reducerea costurilor de finantare atat ale bancii, care isi reduce nivelul provizioanelor, cat si ale beneficiarului, care are costuri mai mici, datorita bunei reputatii a fondului de garantare.
Astfel, taxa anuala de peste 1.500 de lei pe aparat va creste cu 50%, adica va fi de 2.400 de lei, sustine Adrian Georgescu, directorul general al unui grup de sali de jocuri electronice.
Acuzatiile firmei Zarea, potrivit carora firma Vincon foloseste in mod ilegal marca Milcov, au fost respinse de catre administratorul firmei Vincon, Luchi Georgescu. ... Vincon a produs sub aceasta marca inca din 1999, dupa privatizare, si intre timp a vandut milioane de sticle, a declarat Luchi Georgescu, citata de Mediafax.
Luchi Georgescu, reprezentanta Vincon, declara recent ca au avut dreptul sa preia aceasta marca deorece nu a fost utilizata de cinci ani. Mai mult, din '99, Vincon a produs si comercializat milioane de sticle de aceasta marca, mai spunea Georgescu.
Sorina Georgescu, coordonator in cadrul UIP Dolj, a precizat ca infocentrele sunt destinate cetatenilor care doresc sa obtina informatii despre aderare sau posibilitati de finantare de la 1 ianuarie 2007. ... In fiecare localitate exista o persoana care se ocupa de gestionarea infocentrelor", a spus Sorina Georgescu.
In acest sens, Georgescu a adaugat ca mai multe astfel de institutii de credit isi vor incepe activitatea pana in toamna.
18 banci dintre cele 29 de institutii eligibile au depus la Banca Nationala a Romaniei (BNR), pentru avizare, noile norme de creditare, a declarat ieri primviceguvernatorul bancii centrale, Florin Georgescu, citat de Mediafax.
Sucursala Constanta a Casei de Economii si Consemnatiuni a sarbatorit ieri doua importante evenimente din activitatea sa, a aratat Alexandru Georgescu, directorul Sucursalei. ... Fostul sediu al Sucursalei avea o suprafata de 3500 mp dintre care, din proiectare, numai 500 mp erau alocati lucrului cu publicul, a precizat Georgescu.
Posibilitatea de tarifare a apelurilor primite nu este exclusa, dar deocamdata aceasta metoda este privita cu reticenta, a declarat, vineri, la o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu."Modelul 'Bill and Keep' se bazeaza pe acordul bilateral intre operatori, care decid sa nu perceapa costuri pentru interconectare.
„Masuri legale“ În prima scrisoare adresata Bucurestiului pe 19 septembrie, Reding ameninta cu „masuri legale“, adica trimiterea cazului la Curtea Europeana de Justitie, dupa ce guvernul român a restructurat prin ordonanta de urgenta  Autoritatea Nationala de Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), astfel încât fostul ei presedinte, Dan Georgescu, nu si-a mai putut relua functia pe care a recâstigat-o în instanta.
Florin Georgescu, pentru prim viceguvernator, Cristian Popa si Bogdan Olteanu, pentru cele doua functii de viceguvernator, au primit aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru pozitii executive in noul Consiliu de Administratie al BNR.
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
Avem nevoie de mai multa competitivitate si de o crestere a productivitatii muncii, daca vrem sa ne gandim la adoptarea euro, le-a spus miercuri studentilor politehnisti prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.
Daca faci datorii sa platesti salarii, sa iei X5 si plasme la comune este si antiproductiv, si imoral social", a declarat miercuri Florin Georgescu, Prim-viceguvernatorul BNR, citat de Mediafax.
o anumita suma pentru readucerea salariilor nominale la nivelul din iunie 2010 incepand cu acordarea unei prime creșteri de 8% in luna iunie și, de asemenea, s-a gasit o soluție cuprinzatoare pentru soluționarea problemei pensionarilor, care urmeaza sa primeasca sume lunare incepand tot cu luna iunie", a declarat Florin Georgescu, ministrul desemnat pentru Finante.
google-analytics.com